Vítkovy noviny

srpen 2009

Rubriky: Index novin | Plachtění | Práce | Veslování | Videa | Evan | Pošli mi email

Nápověda: Klikni na obrázek a otevře se zvětšenina. Klikni na Index vydaných novin pro jiné měsíce. Klikni na podtrhnutý text pro spojku na další odkaz.

MĚSÍC SRPEN

Měsíc srpen jsem strávil napůl zde ve Wenatchee, a napůl cestováním v Koreji a Japonsku.

POČASÍ

Ve Wenatchee bylo suché teplo, dosti často přes 35°C, zatímco v Koreji a Japonsku bylo dusné horko, okolo 30°C .

 
VESLOVÁNÍ

Pravidelně každé druhé ráno jsem vesloval po Kolumbii, a na závěry se vždy pěkně osvěžil plaváním u doku.

 
KARLA

Karla pracovala pro PLU coby hosteska, a dělala také placený výzkum šetření přírodou. Hodně jí zaměstnávalo hledání nového bydlení. Dostala vydatnou pomoc od kamarádek, se kterými pracuje, zejména Nicole. Poslední víkend v měsíci se přestěhovala do nového bydlení v suterénu rodinného domu jen dva bloky od areálu univerzity PLU.

 
EVAN

Evan hlavně pracoval pro výzkumní dopravní firmu. Ve svém volném čase se přizpůsoboval změněnému přístupu k rekreaci. Od kamarádů, kteří ho v červenci přivedli do maléru, se odtáhl. Nových přátel se mu ještě nepovedlo mnoho najít, setkával se častěji s Karlou.

 
EMILY

Emily si užívala dní volna po skončení kurzu španělštiny, ale nejvíc jí zaměstnávalo pomyšlení a hovory, jak pomoci Karle. Pro uvolnění četla hodně knížek od Anne Tyler. Také se hodně zapojila do příprav na, a prožívání cestování.

 
MILAN

Několikrát jsem v srpnu Milanovi zavolal, rád jsem ho slyšel.

 
PLACHTĚNÍ

V hangáru mi klub začal účtovat za skladovné, tak jsem svůj kluzák složil do vlečného vozu a zaparkoval ho venku. Ani jednou jsem v srpnu neplachtil. Vlečné auto bylo tak nepoužívané, že se mu vybila baterie.

 
CESTOVÁNÍ

Dva týdny v srpnu jsme strávili s Emilí v Jižní Koreji a v Japonsku. Proč jsme tam jeli? Za uplynulých deset let jsme u nás doma ve Wenatchee hostovali řadu lidí odtamtud, a tak jsme se je pokusili vyhledat a navštívit je. Do Koreje jsme vyrazili individuálně, zatímco Japonsko navštívili coby členové delegace 24ti lidí z našeho města, které má družbu s městem Misawa.

Podívej se zatím na fotky, které jsme dali s Emilí na internet.
Klikni sem
VÍTEK A EMILY - VÝBĚR FOTEK Z KOREJE A JAPONSKA

( Budeš se muset přihlásit použivatelským jménem a heslem. Dej si do okénka prohlížeče internetu   http://www2.snapfish.com/   Pak se přihlaš použivatelským jménem a heslem
JMÉNO: sistercity1@gmail.com
HESLO: misawajapan

 
Vlož jméno a heslo do okénka prohlížeče (napravo nahoře, kde je napsáno, "email address", a password). (Nejlépe si překopíruj odtud, až se ti otevře stránka Snapfish):
Klikni na LOG IN.  
Pak klikni na obrázek, pod kterým je napsáno Emily and Vitek Siroky   a otevřou se malé ikonky fotek. Můžeš buď klikat na jednotlivé ikonky, pro zvětšení, nebo si spustit PLAY SLIDESHOW = okénko uprostřed stránky s modrým trojúhelníkem napravo - doporučuji.. promítání bude na celou obrazovku, a samočinně se budou fotky měnit.)

Klikni sem pro podrobnější reportáž den po dni :" Reportáž z Koreje a Japonska

MÉ ZAMĚSTNÁNÍ

I když byly dovolené, tak mí zákazníci měli stále potřebu servisu. V úřadě mě během cestování dobře zastoupila pomocnice Tami. Koncem měsíce jsem začal pracovat zas na výročním přehledu platů v inženýrských profesích tohoto státu.

KOCOUR PUMPKIN

Děti Tami byly rády, že se o něho mohly starat a hrát si s ním, tak i o něho bylo dobře postaráno.

 
ŠLAPÁNÍ

V půli srpna jsem si s otcem rodiny, která mě hostovala v Misawě, vyšlápl v národním parku tam poblíž, a pak koncem srpna při návratu z Tacomy ve šťavnatém pralese na návětrné straně hor Kaskád.

 

Jaký byl tvůj srpen?